Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

H μυστική σύσκεψη του Κουβέλη που φέρνει συνεργασίες και αλλαγή ονόματος στη ΔΗΜΑΡ

Ακόμη και την μερική διάλυση και μετονομασία της ΔΗΜΑΡ φέρεται να επεξεργάζεται ο Φώτης Κουβέλης και οι στενοί του συνεργάτες με στόχο να υπάρξουν οι κατάλληλες συνεργασίες πριν και μετά τις εκλογές.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, την τετάρτη πραγματοποιήθηκε μυστική σύσκεψη υπό τον Φώτη Κουβέλη με θέμα τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου και τη συμμετοχή πρώην υπουργών. Παράλληλα εκκρεμεί και συνάντηση με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με την εφημερίδα, συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης,Πάνος Μπεγλίτης, Στέφανος Μανίκας, ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μηνάς Σταυρακάκης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης και ο Γιάννης Τσαμουργκέλης, στέλεχος της «Κίνησης Π-80».

Στην αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, με επικεφαλής τον Φ. Κουβέλη, συμμετείχαν ο νέος γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής Θεόδωρος Μαργαρίτης, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Σάκης Παπαθανασίου και Παναγιώτης Παναγιώτου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Οπως αποφασίστηκε, με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα πρέπει να είναι έτοιμη η πολιτική διακύρηξη του νέου οργανωτικού σχήματος που θα περιλαμβάνει τη ΔΗΜΑΡ και όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί της , κατά τα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τη διάλυση του Συνασπισμού και των άλλων συνιστωσών. Το όνομα που προτάθηκε και συζητήθηκε στη σύσκεψη ήταν «Δημοκρατική Μεταρρυθμιστική Αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...