Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σαμαράς στο Star: Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το 2016

Την προσήλωσή του στον στόχο να διεξαχθούν οι κοινοβουλευτικές εκλογές το 2016, όταν και λήγει η  θητεία της παρούσας Βουλής, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ , στη Λ. Συγγρού - για να δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή - απαντώντας σε σχετική ερώτηση του προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ του Σταρ Π. Μποτσαράκου.   


«Εκλογές ο ελληνικός λαός θέλει να γίνουν το 2016 και η προσπάθεια μου είναι να γίνουν το ‘ 16» τόνισε ο κ. Σαμαράς. Σε μία αιχμή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος  σήμερα προδιέγραψε ότι ούτως ή άλλως  θα επιδιώξει τη διεξαγωγή εκλογών το 2015, με αφορμή τη λήξη της θητείας του Προέδρου της  Δημοκρατίας, ανέφερε: 

«Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να γίνουν το 2015,  η Ελλάδα δεν θέλει να γίνουν το 2015. Και όποιος τις προκαλέσει θα έχει την ευθύνη».  

Στη Λ. Συγγρού πάντως συνέρρευσαν σήμερα το βράδυ πολλά μέλη της ΝΔ προκειμένου να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στον πρόεδρο  του κόμματος και πρωθυπουργό, ενώ  ανάμεσα στα δώρα δεν έλειψαν και οι παραδοσιακές δίπλες. 

Στα ξεχωριστά της βραδιάς ότι κάποια στιγμή ο κ. Σαμαράς  δέχθηκε τους δημοσιογράφους στο γραφείο του, όπου συγκινημένος τους έδειξε τα σημάδια από τις σφαίρες τρομοκρατών, στη γνωστή επίθεση της προηγούμενης χρονιάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...