Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Μαχαίρας - ΔΗΜΑΡ: Ή είσαι μέλος του ΠΑΣΟΚ ή είσαι μέλος της ΔΗΜΑΡ ή εντάσσεσαι στους 58

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρ. Μαχαίρας, στο... ραδιοσταθμό 9.84 και στη δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη, σημείωσε:


Για το Κυπριακό

«Στην Κύπρο οι φωνές της λογικής δεν έσβησαν ποτέ. ..Είναι προφανές ότι πίσω από τα χαρακώματα του μαξιμαλισμού, καιροφυλακτεί πάντα η απογοήτευση...


Αυτή τη φορά φαίνεται να ανοίγει πάλι ένα παράθυρο ελπίδας, ένα παράθυρο συνεννόησης , που η Κύπρος το έχει ανάγκη. Και το έχει ανάγκη διπλά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει..»

Για τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου


«Ο κ Λοβέρδος έκανε την επιλογή του . Η ΔΗΜΑΡ προχωρά στον ίδιο δρόμο, έχοντας ως οδηγό τις αποφάσεις του Συνεδρίου της. Συγκροτούμε τη συμπαράταξη του ευρωπαϊκού σοσιαλισμού, έχοντας ανοιχτό το μέτωπο τόσο προς τις συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, όσο και προς τον αριστερό λαϊκισμό και τον ανεδαφικό δογματισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Για την πρόθεση ορισμένων μελών της Αριστερής Μεταρρυθμιστικής Κίνησης, να παραμείνουν και στη ΔΗΜΑΡ

«Κοιτάξτε... παγκοσμίως, η έννοια του «ολίγον μέλος» αγνοείται. Δεν υπάρχει. Ή είσαι μέλος του ΠΑΣΟΚ ή είσαι μέλος της ΔΗΜΑΡ ή εντάσσεσαι στους 58. Οι σύντροφοι, - που έχουν αποχωρήσει προ καιρού και όχι τώρα όπως γράφεται- οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στη συγκρότηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας , έχουν κάνει ήδη την επιλογή τους. Καλή επιτυχία, αλλά υποστηρίζουν πλέον μια άλλη εκλογική σύμπραξη, ανταγωνιστική προς τη ΔΗΜΑΡ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...