Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Κορυφαία ονόματα για τις ευρωεκλογές – Αλλαγή σχεδίων λόγω …σταυρού!

​«Βαριά» ονόματα από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας αναμένεται να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού στις επερχόμενες ευρωεκλογές μετά την απόφαση Σαμαρά-Βενιζέλου να «διαγράψουν» την λίστα και να προτείνουν σταυρό για την εκλογή των ευρωβουλευτών. 


Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται όλο και περισσότερο ονόματα όπως της Ντόρας Μπακογιάννη και του Μ. Κεφαλογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία που μαζί με τους Μ. Γιαννάκου, Ρ. Κράτσα και Γ. Κουμουτσάκο θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.


Η κ.Μπακογιάννη από την πλευρά της, κρατά ακόμη κλειστά πάντως τα χαρτιά της και βουλευτές που μίλησαν μαζί της ανέφεραν ότι πριν την απόφαση για μετακίνηση της στην Ευρωβουλή θα πρέπει να προηγηθεί μια συζήτηση μεταξύ της ίδιας με τον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό.

Από το ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά εκτιμάται ότι με όπλο την δημοφιλία της, είναι από τα στελέχη που θα διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο υπό προϋποθέσεις. Επίσης η Συλβάνα Ράπτη, η Άννυ Ποδηματά είναι πιθανόν κάποιες από τις σημαντικές υποψηφιότητες , ενώ σε συνδυασμό με τα ονόματα που ακούγονται από τους “58” στην προτεινόμενη λίστα “παίζουν” ονόματα όπως της Α. Δρέτα, του Π. Καψή της Κ. Μπατζελή και του Γ. Παγουλάτου.

Στην ΔΗΜΑΡ έχει δηλώσει στο Έθνος πως θα είναι υποψήφιος ο Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του Δ. Χατζησωκράτη, αλλά και των κυρίων Χ.Καστανίδη και Ηλία Κικίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...