Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Κοντονής (ΣΥΡΙΖΑ) για επεισόδια: Τα παιδιά θέλουν να αμυνθούν, πετάνε κοντάρι στα ΜΑΤ για να φύγουν

«Τα παιδιά, με την ορμή που τα διακρίνει, προσπαθούν να δώσουν τον εαυτό τους για τη συμπαράσταση σε ανθρώπους που βρήκαν άδικα το θάνατο στο Αιγαίο» σημείωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη στο Πολιτικό Γραφείο Βαρβιτσιώτη.


«Τα παιδιά προσπαθούσαν να αμυνθούν, είχαν ένα κοντάρι και τούς το πετάνε να φύγουν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και τον Σπύρο Μάλλη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής σχολιάζοντας τα πλάνα με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι στα οποία εμφανίζονται νεαροί να πετάνε ένα καδρόνι στα ΜΑΤ. 


Ο κ. Κοντονής έκανε λόγο για κρατική βία και καταστολή εκ μέρους της κυβέρνησης.

Όσον αφορά την κατάληψη του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού Ναυτιλίας την περασμένη εβδομάδα από φοιτητική παράταξη προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι «πέντε παιδιά ανέβηκαν να δώσουν ένα ψήφισμα... ήταν ανοιχτό το Πολιτικό Γραφείο (...) γιατί να κατηγορηθούν επειδή διαμαρτύρονταν και την ώρα που κατέβηκαν τους συνέλαβαν με ξυλοδαρμό;».

«Τα παιδιά, με την ορμή που τα διακρίνει, προσπαθούν να δώσουν τον εαυτό τους για τη συμπαράσταση σε ανθρώπους που βρήκαν άδικα το θάνατο στο Αιγαίο (σ.σ Φαρμακονήσι)» σημείωσε.

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο ΣΥΡΙΖΑ για την εξαλλοσύνη που αναπτύσσεται. Εγώ είδα οργισμένους νέους που πέταγαν πέτρες και καδρόνια στους αστυνομικούς» ανέφερε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τασούλας για τα χθεσινά επεισόδια.

Όσον αφορά την κατάληψη του Πολιτικού Γραφείου του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο κ. Τασούλας δήλωσε ότι είχαν καεί και οι φοιτητές έκαναν επίθεση. «Πήγαν για να κάνουν επεισόδια και καταλήψεις, πετάγανε πέτρες και καδρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νοτης Μαριάς ανέφερε ότι η κυβέρνηση εκτός απο τα μνημόνια έχει και έντονα στοιχεία αυταρχισμού. «Έχουμε αστυνομικές δυνάμεις που υπερβαίνουν τα όρια, χτυπάνε βουλευτές που επιδεικνύουν την ταυτότητα τους, δεν είναι δυνατόν ρίχνουν χημικά μέσα στο Μετρό» παρατήρησε.


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...