Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μάχη Μουρούτη- Παπαμιμίκου στη ΝΔ

O γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος

Η εμπλοκή στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την παρέμβαση Μαξίμου που ζήτησε από τον Απόστολο Τζιτζικώστα να αποσυρθεί προκειμένου να κατέβει ο Γιάννης Ιωαννίδης, εξακολουθεί να φέρνει αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία, όπου η προσπάθεια επίρριψης ευθυνών οξύνει το κλίμα.

 
Πίσω από διαρροές των τελευταίων ημερών, που στοχοποιούσαν για τους χειρισμούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το γραμματέα της Ν.Δ Ανδρέα Παπαμιμίκο, “είδαν” όπως φαίνεται στη Συγγρού το διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη.
 
“Έχω μάθει στα δύσκολα να μην κρύβομαι. Δεν το έκανα ποτέ. Επιλέγω να λέω πάντα την αλήθεια ευθέως και όχι μέσω διαρροών. Για εμένα είναι ζήτημα αξιοπρέπειας", έγραψε τη Δευτέρα ο κ.Παπαμιμίκος στο facebook, απαντώντας εμμέσως στις επιθέσεις.
 
Η κόντρα των δύο πάει πίσω στο 2010, όταν ο κ.Μουρούτης είχε στηρίξει με κάθε μέσο την υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ενάντια στο σημερινό γραμματέα του κόμματος. Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ειχε αποφύγει να εμπλακεί στην ατιπαράθεση, η οποία είχε διχάσει βαθιά την ΟΝΝΕΔ, και η οποία έληξε με τη νίκη του κ.Παπαμιμίκου. Στη συνέχεια ο κ.Χατζής αποχώρησε από τη Ν.Δ, αφήνοντας αιχμές κατά του κ.Σαμαρά και ο κ.Παπαμιμίκος εξελέγη γραμματέας της Ν.Δ τον περασμένο Ιούλιο μετά το Συνέδριο, ως ο μοναδικός υποψήφιος και σύμφωνα με την επιθυμία του πρωθυπουργού για ανανέωση του κόμματος.
 
Η παλιά αντιπαλότητα όμως φαίνεται πως δεν έχει ξεχαστεί και επανέρχεται στο προσκήνιο ανοίγοντας νέες πληγές στο κόμμα της Ν.Δ, την ώρα που οι δύο υποψηφιότητες στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν φέρει τους γαλάζιους του Βορρά στα όρια εμφυλίου πολέμου.
 
Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...