Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Μητσοτάκης: Να παραιτηθούν από την έδρα τους Σπηλιωτόπουλος - Κακλαμάνης

«Οι υποψήφιοι πρέπει να παραιτηθούν από την ασφάλεια της βουλευτικής έδρας»


Να παραιτηθούν από τις βουλευτικές έδρες τους καλεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο, αλλά και τον Νικήτα Κακλαμάνη, που επιμένει να κατέβει στις εκλογές.


Μιλώντας στο «Βήμα Fm», ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα τόσο στον κ. Κακλαμάνη όσο και στον κ. Σπηλιωτόπουλο ότι πρέπει να παραιτηθούν από βουλευτές. «Είναι ένδειξη της ειλικρίνειας των προθέσεων των υποψηφίων το να παραιτηθούν από την ασφαλεία της βουλευτικής έδρας, ειδικά όταν μιλάμε για υποψήφιους μεγάλων κομμάτων που έχουν πιθανότητες να διεκδικήσουν τη νίκη. Εγώ αν ήμουν πολίτης και ψήφιζα θα το εκλάμβανα ως μια εξαιρετικά θετική κίνηση. Και φυσικά εάν ήμουν υποψήφιος δήμαρχος θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν τον θεωρώ ιδιαιτέρως επιτυχημένο δήμαρχο τον κ. Καμίνη αλλά πρέπει να αναγνωρίσω ότι έχει καταφέρει να συμμαζέψει τα οικονομικά του δήμου κάτι το οποίο δεν θεωρώ αμελητέο, αλλά η όψη της Αθήνας δεν έχει αλλάξει», δήλωσε επίσης ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...