Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΟΚ κατά Παναγιωτόπουλου: Αντί να μας συναντήσει στέλνει επιστολές στον Κλούνεϊ

Η επιστολή που έστειλε ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος στον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ προκάλεσε φουρτούνες στη συγκυβέρνηση, αφού από τη Χαριλάου Τρικούπη βρήκαν αφορμή για να ασκήσουν έντονη ενδοκυβερνητική κριτική. 


Συγκεκριμένα ο Τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του κατηγόρησε τον Πάνο Παναγιωτόπουλο πως δεν έχει δεχθεί να μέλη της Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να συζητήσουν σοβαρά ζήτημα, γιατί είναι απασχολημένος με το να αποστέλλει ευχαριστήριες επιστολές σε αγαπημένους χολιγουντιανούς σταρ.

Η ανακοίνωση του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ έχει επανειλημμένα επιχειρήσει να συναντήσει τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλου, για σημαντικότατα ζητήματα που αφορούν τον χώρο της ελληνικής λογοτεχνίας όπως η μοίρα του ΕΚΕΒΙ και η διατήρηση της ενιαίας τιμής βιβλίου χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μετά λύπης βλέπουμε πως ο κύριος Παναγιωτόπουλος είναι απασχολημένος με το να αποστέλλει ευχαριστήριες επιστολές σε αγαπημένους χολιγουντιανούς σταρ για δήθεν δηλώσεις τους υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...