Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Θεοχαρόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ θα επιδιώξει συμμαχίες στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου

Αλλά αυτές δεν θα προέλθουν από τη σύμπραξη με ΠΑΣΟΚ και «58» όπως ξεκαθάρισε ο νέος γραμματέας του κόμματος

Επιδίωξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι η διαμόρφωση συμμαχιών στο πλαίσιο των κινήσεων για τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, υπογράμμισε ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Όπως, όμως, διευκρίνισε, αυτές οι συμμαχίες δεν θα προέλθουν ούτε από τη σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ ούτε με τους «58».

Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες στις 13 περιφέρειες της χώρας μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να κατατεθούν οι προτάσεις των οργανώσεων για τα πρόσωπα που θα στηρίξει η ΔΗΜΑΡ.

Για την περιφέρεια Κεντρικής Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης έγινε συζήτηση. Δεν ελήφθη απόφαση, ωστόσο ισχυρό προβάδισμα έχουν ο Μάρκος Μπόλαρης και ο Γιάννης Μπουτάρης, στην περιφέρεια και τον Δήμο, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοχαρόπουλος, μαζί με τις βουλευτίνες Ασημίνα Ξηροτύρη, Κατερίνα Μάρκου, τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Δημητρακά και τον Βαγγέλη Ζορκάδη, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, επισκέφθηκε την 25η AGROTICA, ξεναγήθηκε σε περίπτερα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και νέους αγρότες και τόνισε την ανάγκη εφαρμογής ενός πρότυπου προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...