Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δούρου: Από την Περιφέρεια Αττικής η αρχή του τέλους των πολιτικών του Μνημονίου

Στο πρόσωπό της, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμούν ότι έκαναν την υπερβατική επιλογή που θα κερδίσει για λογαριασμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την Περιφέρεια Αττικής, επομένως και τις πολιτικές εντυπώσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών.


Στην Περιφέρεια Αττικής ψηφίζει το… μισό σχεδόν εκλογικό σώμα ολόκληρης της χώρας, ενός ο Περιφερειάρχης έχει στα χέρια του ουσιαστικές αρμοδιότητες, που τον καθιστούν έναν “μικρό πρωθυπουργό”.

Η Ρένα Δούρου επέλεξε να δώσει αυτή την πολιτικά κρίσιμη μάχη για τον ΣΥΡΙΖΑ, και με σημερινή δήλωσή της δίνει το στίγμα:

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές γενικά, και οι εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής ειδικότερα, είναι η αρχή του τέλους των πολιτικών του μνημονίου.

Των πολιτικών που εξαθλιώνουν καθημερινά τους πολίτες. Των πολιτικών που ακυρώνουν το μέλλον των νέων. Που αφαιρούν το δικαίωμα στην υγεία και την παιδεία από τους πολίτες.

Την ίδια στιγμή όμως οι εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και στις υπόλοιπες περιφέρεις και τους δήμους στέλνουν μήνυμα ελπίδας. Μήνυμα συστράτευσης όλων όσοι και όσες πιστεύουν ότι ο τόπος χρειάζεται ανάπτυξη, απασχόληση, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη. Χρειάζεται να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του.

Τον στόχο αυτό, μεγάλο και δύσκολο αλλά αδιαπραγμάτευτο, θα τον υπηρετήσουμε όλοι μαζί. Χωρίς εκπτώσεις. Χωρίς υποχωρήσεις. Με συνέπεια. Και με αίσθηση των ευθυνών.

Για να λάβει η κυβέρνηση του καταστροφικού μνημονίου, το σαφές μήνυμα της κοινωνίας : ό,τι κι αν κάνει, ό,τι μεθοδεύσεις κι αν επιχειρήσει, όπως με τις ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που ελπίζει. Την παράταση της παραμονής της στην εξουσία. Τα παιχνίδια τέλος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...