Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Kαμμένος: «Οι πολίτες έχουν υποχρέωση να αντισταθούν σε τρίτο μνημόνιο»

Η κυβέρνηση και η τρόικα, προχωρούν σε νέο μνημόνιο, «με νέα εξαθλίωση των Ελλήνων» , σύμφωνα με τον κ. Καμμένο.


«Είναι ξεκάθαρο πια ότι το «success story» μετατράπηκε σε μια αποτυχημένη προσπάθεια ενός τρίτου μνημονίου», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του μετά από συνάντησή του με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. 


Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση και την τρόικα, λέγοντας ότι προχωρούν σε νέο μνημόνιο, «με νέα εξαθλίωση των Ελλήνων» και κάλεσε τους πολίτες λέγοντας ότι έχουν υποχρέωση «να αντισταθούν σε αυτή την αποτυχημένη πολιτική που οδηγεί την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων νωρίτερα συναντήθηκε με μέλη του συλλόγου επιστημονικού προσωπικού του ΕΟΠΥΥ Αττικής και υποστήριξε ότι «στο όνομα της καταγραφής απολυμένων που απαιτεί η τρόικα με το νομοσχέδιο για τον ΕΟΠΥΥ εξαθλιώνεται η Δημόσια Υγεία. Καταργείται η δωρεάν Υγεία».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, θα πρέπει πλέον οι Έλληνες πολίτες να καταβάλουν πέντε ευρώ για να έχουν δικαίωμα στις εξετάσεις, ενώ εκτίμησε ότι εάν ψηφιστεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα χαθούν ειδικότητες από την περιφέρεια και ειδικότερα από τη νησιωτική Ελλάδα.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι το κόμμα του θα πολεμήσει στο Κοινοβούλιο ώστε να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο, το οποίο «εξυπηρετεί μόνο τα συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία έχουν προσυμφωνήσει με τον υπουργό Υγείας να παραχωρήσουν τις δημόσιες εγκαταστάσεις».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι βουλευτές του κόμματος Παναγιώτης Μελάς, Παύλος Χαϊκάλης και Σταυρούλα Ξουλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...