Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Αντιπαράθεση Βενιζέλου με Τσίπρα - Καμμένο για χειρισμούς ΥΠΕΞ

"Λυπάμαι γιατί οι πολιτικοί Αρχηγοί, όπως ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, που φαίνεται ότι λειτουργούν συντονισμένα, προσπαθούν να μεταφέρουν στα θέματα της διεθνούς πολιτικής την τακτική και το ύφος που ακολουθούν στα θέματα εσωτερικής πολιτικής", δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο του Έκτακτου Συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες."Η επίσκεψη Βενιζέλου στην Ουκρανία, που ήρθε να καλύψει την απουσία της ελληνικής προεδρίας από τις εξελίξεις, ήταν μόνο για επικοινωνιακή χρήσηκαι δεν είχε καμία ουσιαστική συμβολή αναφορικά με την επίλυση της κρίσης. Την ίδια στιγμή, ο Έλληνας ΥΠ.ΕΞ δεν είπε λέξη για τη συμμετοχή στην νεοσυσταθείσα ουκρανική κυβέρνηση νεοναζιστικών μορφωμάτων που προωθούν την κατάργηση 
 
μειονοτικών δικαιωμάτων, ούτε καταδίκασε τις επιθέσεις σε ιστορικά κτήρια, μνημεία, αλλά και σε πολίτες της χώρας", αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίδραση - απάντησή του.
 
"Η διορατικότητα του κ. Βενιζέλου που προέτρεψε για την επίθεση στην Συρία και διαψεύσθηκε και αναγνώρισε την κυβέρνηση των νεοναζιστών στην Ουκρανία πριν από οποιονδήποτε άλλον, δεν εγγυάται την αξιοπιστία των επιλογών του. Το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζονται σαν επιλογές της Ελλάδος" τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...