Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Ν.Δ.: Διευρυμένη σύσκεψη για να καθοριστεί η στρατηγική του κόμματος

Αυστηρό μήνυμα προς όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν άμεσα, ενεργά και χωρίς αστερίσκους τις υποψηφιότητες του κόμματος στον Δήμο Αθηναίων και στην περιφέρεια της Αττικής στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ παράλληλα προχωρεί με σταθερά βήματα η συγκρότηση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές.   

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς έχει γίνει δέκτης πληροφοριών ότι αρκετά στελέχη της ΝΔ επιδεικνύουν αδιαφορία ή νωχελικότητα για την αυτοδιοικητική μάχη και έχει ζητήσει να γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι διευρυμένη σύσκεψη όπου θα καθοριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.  


Στη σύσκεψη που θα είναι παρών ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο κ. Δ. Σταμάτης που θα έχει σε πρώτη φάση τον συντονισμό της επιχείρησης για συσπείρωση της ΝΔ, τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, θα γίνει εκτενής συζήτηση για τον τρόπο που θα κινηθεί το κόμμα.   Στην κομματική σύναξη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν κορυφαίοι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στην Αττική, αλλά και «γαλάζιοι» δήμαρχοι, ώστε να δοθεί το μήνυμα της ενότητας και της γενικής συστράτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...