Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Αρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της άρσης της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ψηφοφορία που θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο Κοινοβούλιο, όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η σχετική πρόταση θα υποβληθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.


Σύμφωνα με τη συζήτηση και το σκεπτικό που συνοδεύει την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσυνδέει το θέμα της άρσης της ασυλίας από τη συζήτηση και τον προβληματισμό που αναπτύσσεται για το αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.


Ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, έλαβε την απόφαση με γνώμονα την προσήλωσή της στο έργο της Δικαιοσύνης και με στόχο να διευκολυνθεί στην αποστολή της. Επί της ουσίας, προσέθεσαν οι ίδιες πηγές, η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις κατηγορίες που βαρύνουν τη Χρυσή Αυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωναν, στο πλαίσιο της σταθερής πολιτικής του θέσης, να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όσοι εμπλέκονται σε δολοφονικές ή σε κάθε είδους παράνομες ενέργειες, συμβάλλει προς την αυτή την κατεύθυνση με τη σημερινή απόφασή του.
(Πηγή: In.gr)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...