Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Αύγουστος Κορτώ: Η πρώτη «απώλεια» για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη


Η πρώτη «απώλεια» για το νεοσύστατο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είναι γεγονός και προέρχεται από τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ, το όνομα του οποίου συμπεριέλαβε ο γνωστός δημοσιογράφος στα στελέχη που θα συγκροτήσουν την «εμπροσθοφυλακή» ενόψει ευρωεκλογών.


«Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι, Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Η μνεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο πρόσωπό μου – αφότου βεβαίως ο ίδιος τόνισε πως τα ονόματα που ανέφερε δεν συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού – με τιμά ιδιαιτέρως, πλην όμως και ο ίδιος γνωρίζει πως αν χρειάζεται τη συμβουλή κάποιου σε ζητήματα σχετικά με τον χώρο του βιβλίου, λόγου χάρη, ή τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν άτομα με πείρα, κατάρτιση και θεωρητική σκευή μακράν επαρκέστερη από τη δική μου.

Έτσι, μολονότι εύχομαι ολόψυχα στον Σταύρο Θεοδωράκη καλή επιτυχία στον αγώνα του, καθιστώ σαφές ότι ουδέποτε σκόπευα να πολιτευθώ, και ούτε τώρα πρόκειται να το πράξω. Ήμουν και παραμένω αφοσιωμένος – ταγμένος – σε δύο μόνο πράγματα σ’ αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο» έγραψε στο Facebook ο Αύγουστος Κορτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...