Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΑΡ: Ο κόσμος της Κεντροαριστεράς έχει μνήμη και κρίση

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα επισημαίνει ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ο πολιτικός που έσκισε την προγραμματική συμφωνία και επέλεξε τη στρατηγική σύμπλευση με τη ΝΔ

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθειά της να κρατήσει ζωντανό το εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ και να κατευνάσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις που αυτό προκαλεί, επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία της τρικομματικής κυβέρνησης», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας την ομιλία του Ευ. Βενιζέλου στη Συνδιάσκεψη της «Ελιάς».

Σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ο πολιτικός που έσκισε την προγραμματική συμφωνία και επέλεξε τη στρατηγική σύμπλευση με τη ΝΔ και τονίζει πως «η στοχοποίηση της ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να κρύψει τη διολίσθηση σε πολιτικές με συντηρητικό πρόσημο».

«Ευτυχώς που ο κόσμος της Κεντροαριστεράς, οι πολίτες που συναισθάνονται την ανάγκη δημιουργίας ενός προοδευτικού πόλου, έχουν μνήμη και κρίση», καταλήγει η ανακοίνωση.
Μιλώντας χθες στη συνδιάσκεψη της «Ελιάς», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΔΗΜΑΡ. «Λυπάμαι ειλικρινά για την απουσία της ΔΗΜΑΡ», είπε ο κ. Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για περίκλειστη και προσωποπαγή λογική εκ μέρους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...