Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Με το βλέμμα στον ανασχηματισμό, συνεδριάζει το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο


Στον απόηχο των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή περί δομικών αλλαγών στην κυβέρνηση, πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να τεθούν επί τάπητος οι προτεραιότητες της κυβέρνησης το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ -σύμφωνα με το Βήμα- δεν αποκλείεται να υπάρξει και αναφορά του Γιώργου Παπανδρέου για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.

Την Τρίτη, στην πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για το ξεκίνημα ενός «νέου κύκλου» πολιτικών και μεγάλων αλλαγών που έχουν δρομολογηθεί, με μοναδικό επίκεντρο τον πολίτη και την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι αυτές οι αλλαγές θα αποτελέσουν το κοινωνικό στήριγμα της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα.

Ο κ. Πεταλωτής δεν θέλησε διευκρίνισε πότε θα γίνουν αυτές οι αλλαγές και αν θα υπάρξει «συντονιστής» του κυβερνητικού έργου ή δεύτερος αντιπρόεδρος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι να υπάρξει πρόσωπο συντονιστή για την καλύτερη λειτουργία της κυβέρνησης, ενδεχομένως και με τη μορφή υπουργού Συντονισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...