Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

To Forum για την Ελλάδα πλήρες μέλος του «European Liberal Forum»

elf logoΠραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η συνεδρίαση του «European Liberal Forum». Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η συμμετοχή του «Forum για την Ελλάδα» ως πλήρες μέλος της οικογένειας του Ευρωπαϊκού Φιλελεύθερου Forum.
Κατόπιν εισηγήσεως του διοικητικού συμβουλίου όλα τα μέλη της γενικής συνέλευσης του ELF αποδέχτηκαν ομόφωνα τη συμμετοχή του «Forum για την Ελλάδα» ως πλήρες μέλος του «European LiberalForum».

Το «European Liberal Forum» ιδρύθηκε το 1997 και αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό Ευρωπαϊκό Ίδρυμα της φιλελεύθερης οικογένειας. Το «European Liberal Forum» φέρνει σε επαφή φιλελεύθερα think tanks, πολιτικά ιδρύματα και ινστιτούτα από όλη την Ευρώπη με σκοπό να παρατηρήσει, να αναλύσει και να συμβάλει στη συζήτηση για τα ευρωπαϊκά θέματα δημόσιας πολιτικής και τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, μέσω της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της έρευνας και της προώθησης της ενεργού συμμετοχής στα κοινά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την περασμένη εβδομάδα η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε τα νέα γραφεία του “Forum για την Ελλάδα” στη Θεσσαλονίκη.
Στοιχεία επικοινωνίας με τα γραφεία της Θεσσαλονίκης: Νίκης 11, Πλατεία Αριστοτέλους, 1οςόροφος, ΤΚ. 546 24, τηλ.: 2310 – 277081 -2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...