Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Βουλή: Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας εξηγήσεις από τον Χ. Παπουτσή

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου στη Βουλή μέχρι να προσέλθει και να δώσει εξηγήσεις ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τα χθεσινά επεισόδια.
Σε παρέμβασή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ζήτησε τη σύσταση ειδικής επιτροπής της Βουλής η οποία θα εξετάσει σε βάθος την υπόθεση με τους κουκουλοφόρους που βρίσκονταν στο προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου, κάνοντας παράλληλα λόγο για «αγαστή συνεργασία τους με την αστυνομία, καθώς και για «φαινόμενα πολιτικής ανωμαλίας και καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κουτσουρουμένη δημοκρατία».
Απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας απάντησε ότι τέτοια θλιβερά φαινόμενα πρέπει να είναι καταδικαστέα από όλους, τονίζοντας πως θα πρέπει να περιμένουν την επίσημη απάντηση για το θέμα.
Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε ενδελεχή έρευνα για τις εικόνες με τους κουκουλοφόρους στη Βουλή, παρατήρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος ταυτόχρονα καταλόγισε μονομέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ρίχνει ευθύνες μόνο στην Αστυνομία, καλώντας τον να σταματήσει την υπονόμευση των θεσμών.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα για νέα συγκέντρωση σήμερα στις 6 μμ στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...