Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Σαμαράς : Καταψηφίζουμε ! Βενιζέλος: Είστε απόντες !

Καταψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα συνολικά και συντεταγμένα, όπως οφείλει να κάνει κάθε σοβαρός πολιτικός οργανισμός, γιατί είναι ανεδαφικές οι εκτιμήσεις του, αντιφατικές οι προβλέψεις του και είναι οικονομικά αναποτελεσματικό και αντιαναπτυξιακό.

Αυτό υπογράμμισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου κατηγορώντας τον ότι με την πολιτική του «κατάφερε και σοσιαλισμό και βαρβαρότητα».
Ακόμα, ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους βουλευτές να απορρίψουν τα «ψεύτικα διλήμματα και να καταψηφίσουν τα αδιέξοδα της κυβέρνησης» ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «έχει ταλέντο στο να εκβιάζει το λαό».

«Ο κ. Παπανδρέου επικαλείται τελευταία τον πατριωτισμό όταν πρόκειται να πάρει οδυνηρά μέτρα. Αλλά πατριωτισμός σημαίνει συλλογική προσπάθεια ώστε να κάνουμε την χώρα μας καλύτερη. Το ΠΑΣΟΚ θυμάται τον πατριωτισμό όταν πρόκειται να εκβιάσει για ακόμα χειρότερα δεινά. Για εμάς ο πατριωτισμός έχει νόημα όταν μιλά τη γλώσσα της ελευθερίας, όχι του καταναγκασμού, και όταν ανοίγει δρόμους προοπτικής και ελπίδας», επεσήμανε ο κ. Σαμαράς.

«Απών»

Στον πρόεδρο της ΝΔ απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος που από την πλευρά του τον κατηγόρησε ότι είναι «απών από την προσπάθεια σωτηρίας της χώρας» ενώ έχει, όπως είπε, ένα εντυπωσιακά συμβατικό λόγο, οικοδομημένο στην παραδοσιακή ξεπερασμένη αντίληψη ότι για όλα φταίει η κυβέρνηση.

«Ο κ. Σαμαράς κρατά αποστάσεις ασφαλείας, σκέπτεται με βάση το κομματικό του συμφέρον, χωρίς να σκέφτεται την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...