Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πως ο Κουρουμπλής «ξεγέλασε» τον Βενιζέλο


Μέχρι την τελευταία στιγμή το κυβερνητικό επιτελείο είχε μείνει με την εντύπωση, πως ο διαγραφείς πλέον από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο. 


Μάλιστα ο κ. Κουρουμπλής είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.

Ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωνε στενούς του συνεργάτες αλλά και το επιτελείο του Μαξίμου, πως ο Κουρουμπλής, ο οποίος είχε εκφράσει τη διαφωνία του για το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, θα έλεγε τελικά το πολυπόθητο «Ναι» στο Μεσοπρόθεσμο.

Ωστόσο ο κ. Κουρουμπλής είχε πάρει την απόφασή του τις προηγούμενες ώρες και την κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό, αιφνιδιάζοντας τους πάντες στην κυβέρνηση.
Εξάλλου, όλοι στο ΠΑΣΟΚ είχαν εστιάσει την προσοχή τους στους βουλευτές Αλέξανδρο Αθανασιάδη, Θωμά Ρομπόπουλο και τη Χρύσα Αράπογλου, τους οποίους θεωρούσαν ύποπτους για το «Όχι».

Τελικά αποδείχθηκε πως η στάση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, δεν ήταν απλώς ένας λεονταρισμός.

1 σχόλιο:

  1. Ας πάρουν ένα παράδειγμα από τον κ. Κουρουμπλή ο κολοτούμπας κ. Αθανασιάδης, η Ντορούλα με την την παρέα της, και ο εκπρ. της Αστυνομίας κ. Κοκολάκης που θεωρεί ότι οι εγκλωβισμένοι τραυματίες από τους τόνους χημικών στο μετρό του Συντάγματος είναι εκεί απλά επειδή βγήκαν βόλτα.
    ΑΙΣΧΟΣ, αλλά τη να περιμένει κανείς από πουλημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...