Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Γ. Δημαράς: «Όχι» στο Μεσοπρόθεσμο

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εξέφρασε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του «Αρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς.
«Να περάσω στα τρέχοντα; Να καταφύγω σε αριθμούς, εκτιμήσεις ειδικών, τεχνοκρατών, για να δούμε πού πάμε και τι κάνουμε; Καιρό νοιώθω το πιστόλι στο κεφάλι μου, από τον ένα εκβιασμό στον άλλο: ''Καραμανλής ή τανκς'', ''συνεργασία ή χάος'', ''οι δικές μου επιλογές ή εκλογές'', ''μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο ή πτώχευση''. Αρνούμαι τους εκβιασμούς!» υπογράμμισε ο κ. Δημαράς.
«Τα τραγούδια έχουν γράψει ιστορία και δεν είναι τυχαίο που διάλεξα ένα τραγούδι που έχει το δικό του αποτύπωμα, ''θα τον μεθύσουμε τον ήλιο, θα τον μεθύσουμε τον φίλο, με το νταούλι και με τον ζουρνά, ήλιε καλημέρα''. Πολλοί εκτίμησαν πως για να αποφασίσουμε σωστά, θα πρέπει να καταφύγουμε στη λογική μας. Παρά ταύτα, οι περισσότερες ομιλίες κυριαρχήθηκαν από συναισθήματα για τους συμπολίτες και συμπατριώτες μας που υποφέρουνε τα πάνδεινα. Ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, είπε πως με το χέρι στην καρδιά και με την απαιτούμενη εθνική συνείδηση και πατριωτισμό, θα πρέπει να υπερψηφίσουμε. Κι εγώ, με το χέρι στην καρδιά και με την απαιτούμενη εθνική συνείδηση του λέω ''όχι στο μεσοπρόθεσμο'', ''όχι στους εκβιασμούς'', ''η Ελλάδα δεν πωλείται''...» κατέληξε.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...