Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αυτοψία στη γραφειοκρατία μαζί με τους πολιτικούς...

Στη νέα εκπομπή του Alpha, Αυτοψία, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι πολιτικοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες φλεγόντων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων. Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που θα διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και θα έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με προβλήματα που αναζητούν λύση, ενώ η κάμερα της εκπομπής θα καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στο στούντιο όπου θα ακολουθεί συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.

Αυτή την Τετάρτη, 25 Απριλίου, η εκπομπή βάζει στο επίκεντρο την πολεοδομία και άλλες υπηρεσίες του δημοσίου όπου η γραφειοκρατία και οι σωροί χαρτιών κυριαρχούν, ταλαιπωρώντας τους πολίτες. Ο Αντώνης Σροίτερ κάνει Αυτοψία μαζί με τους Εύα Καϊλή, Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Βελόπουλο, Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. και Έλενα Κουντουρά, Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι καλούνται οι ίδιοι να βρουν άκρη μέσα στο χάος των δημόσιων υπηρεσιών αναζητώντας φακέλους και προσπαθώντας να διεκπεραιώσουν υποθέσεις ως απλοί πολίτες. Πώς αντιδρούν στην κατάσταση μπροστά στην οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι;

Στη συζήτηση στο στούντιο, εκτός των τεσσάρων βουλευτών, συμμετέχουν και οι Μάκης Βορίδης, Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Πάρις Κουκουλόπουλος, Υφυπουργός Εσωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ παρεμβαίνουν γνωστοί δημοσιογράφοι.

Αυτοψία, την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 24:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...