Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μπουτάρης: Το ΚΚΕ κάνει μαγκιές. Είναι ανήθικο και παράνομο

Σε σήριαλ με πολλά επεισόδια εξελίσσεται ο «πόλεμος» μεταξύ ΚΚΕ και Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με την προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε στην πλατεία Αριστοτέλους το Κομμουνιστικό κόμμα παρά την αντίθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε ανήθικη και παράνομη την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει τη προεκλογική εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, παρότι το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε κομματική εκδήλωση στην πλατεία.

«Το ΚΚΕ κάνει μαγκιές, αγνοώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο», τόνισε ο κ. Μπουτάρης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο δήμος δεν θα στείλει την αστυνομία στον χώρο, όπως αναφέρει το parapolitika.gr

Απαντώντας στον επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ο δήμαρχος τόνισε ότι η πόλη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. «Δεν σέβεστε την απόφαση του ΔΣ. Αν δεν σας αρέσει το σύστημα, τραβήξτε στα βουνά», επεσήμανε.

Νωρίτερα ο κ. Ζαριανόπουλος επεσήμανε πως η απόφαση για απαγόρευση πραγματοποίησης προεκλογικών συγκεντρώσεων στην πλατεία Αριστοτέλους δεν έχει καμία αξία για τον λαό του ΚΚΕ. «Ελάτε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους να δείτε την αξία των αποφάσεών σας», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ, σχολιάζοντας το σχόλιο του δημάρχου ότι το ΚΚΕ του φέρνει ναυτία, επεσήμανε ότι «ο Μπουτάρης λέει ανοησίες και βλακείες. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βάλει τέρμα στην επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί. Τέρμα οι ανοησίες Μπουτάρη. Δεν είναι η πόλη δικιά σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...