Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κουβέλης: Ο τόπος θα ζήσει και μετά την Κυριακή

«Ο τόπος αυτός θα ζήσει και μετά την Κυριακή, θα ζήσει πέρα και παρά τα μνημόνια. Η 6η Μαΐου δεν θα είναι η συντέλεια της Ελλάδας όπως προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης» ανέφερε απόψε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά την ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στα Λιοντάρια με την οποία ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος του.

Επίσης αναφέρθηκε σε μια προοδευτική πολιτική που είναι δυνατό να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση, «αλλά με την κοινωνία ζωντανή», όπως είπε.

Όπως τόνισε, αυτή την Κυριακή ο Έλληνας θα έχει τη δυνατότητα να αποφανθεί για τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας τα τελευταία 2-3 χρόνια, για τις δουλειές που χάθηκαν, τα εισοδήματα που συρρικνώθηκαν, για το κοινωνικό κράτος που διαλύεται, για τις εργασιακές κατακτήσεις δεκαετιών που ακυρώθηκαν.

Επίσης ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα μπορέσουν να αποφασίσουν για τις ψευδεπίγραφες μεταρρυθμίσεις που τους επιβλήθηκαν», τονίζοντας ότι εφαρμόστηκαν πολιτικές που αντί να μας βγάζουν από την κρίση μας βύθισαν περισσότερο στην ύφεση, που αντί να απαιτούν την συνεισφορά όλων ανάλογα με τις δυνάμεις τους, έριξαν όλα τα βάρη στους αδύνατους».

Ακολούθως εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προσθέτοντας ότι κινδυνολογούν, κατηγορώντας τους ως υπευθύνους της κρίσης και πρόσθεσε: Ο τόπος αυτός θα ζήσει και μετά τις 6 Μαΐου, θα ζήσει πέρα και παρά τα μνημόνια. Η 6η Μαΐου δεν θα είναι η συντέλεια της Ελλάδας όπως προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό τα κόμματα της συγκυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς τα «τρομοκρατημένα από τα χαμηλά ποσοστά τους».

Σύμφωνα κ. Κουβέλη η 6η Μαΐου μπορεί και πρέπει να γίνει η αφετηρία για θετικές εξελίξεις στο πολιτικό μας σύστημα και στην επίτευξη αυτού του στόχου, όπως είπε, η Δημοκρατική Αριστερά θέτει όλες τις δυνάμεις της.

Ακόμη μίλησε για «αρχιτέκτονες του χάους» και ζήτησε να τιμωρήσει ο λαός αυτούς που μας έφεραν ως εδώ και απαιτούν τώρα να συνεχίσουν ανενόχλητοι την ίδια πορεία. Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με το μυαλό και την καρδιά και όχι με θυμό αλλά με ψυχραιμία. «Όχι όμως από φόβο. Μην τους πιστέψετε» ανάφερε χαρακτηριστικά, ζητώντας από τους συγκεντρωμένους να στηρίξουν με την ψήφο τους τη ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...