Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: "Οι θρασύδειλοι φασίστες ξαναχτύπησαν"

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ανακοίνωσε που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, καταγγέλλει επίθεση στο εκλογικό περίπτερό του στην πλατεία Γκύζη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «θρασύτατους φασίστες που ξαναχτύπησαν».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι:

«Οι θρασύδειλοι φασίστες που τα ξημερώματα του Σαββάτου επιτέθηκαν στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γκύζη ξαναχτύπησαν. Αυτήν την φορά και για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά καλυπτόμενοι από το σκοτάδι και την ανύπαρκτη αστυνόμευση προσπάθησαν να κάψουν το περίπτερό μας προξενώντας μικρές ζημιές.

Αυτό που τους ωθεί σε αυτές τις πρακτικές είναι ο τρόμος τους, μπροστά σε μια διαφαινόμενη εκλογική συντριβή των πολιτικών εκφραστών της τρόικας. Αυτό που τους αποθρασύνει είναι η ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια των μνημονιακών πολιτικών που πανικοβάλλονται από την προοπτική της νίκης του λαού μπροστά στις εκλογές της 17ης Ιούνη.

Σοβαρή ευθύνη για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις των φασιστικών ορδών φέρει η ηγεσία της ΕΛΑΣ που αφήνει ανενόχλητες της παρακρατικές συμμορίες. Ενώ είχε ειδοποιηθεί για την πρώτη προσπάθεια καταστροφής του εκλογικού μας περιπτέρου δεν πήρε κανένα μέτρο για την περιφρούρησή του. Καλούμε την ηγεσία της ΕΛΑΣ αντί να εξαντλεί την αποτελεσματικότητά της στην καταστολή των εργατικών κινητοποιήσεων να διασφαλίσει την ομαλή εξέλιξη της εκλογικής μάχης και να αποτρέψει μελλοντικές τραμπούκικες ενέργειες από όπου και αν προέρχονται.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους, όλους όσους πλήττονται από τα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων, της τρόικας και των ντόπιων πολιτικών εκφραστών της, να δώσουν την απάντηση τους, με τους αγώνες τους, με αλληλεγγύη, με ενότητα, αλλά και στην κάλπη στις 17 Ιούνη ενισχύοντας το ενωτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...