Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μηνύματα συσπείρωσης και ενότητας έστειλε ο Νίκος Νικολόπουλος

Μηνύματα συσπείρωσης και ενότητας έστειλε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και Τομεάρχης Εργασίας του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας τη Δευτέρα σε πλήθος στελεχών της Αττικής, στο κτίριο της Ρηγίλλης.

«Η ελληνική κοινωνία πρέπει να προχωρήσει προς το μέλλον με αξιοπρέπεια και όχι να κάνει βήματα πίσω. Η χώρα μας δεν αντέχει μία ακόμα… σοσιαλιστική βαρβαρότητα, όπως εκφράζεται σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι η νέα εκδοχή του ΠΑΣΟΚ του κρατισμού και των άϋλων υποσχέσεων» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος στην δεύτερη συγκέντρωση που διοργάνωσε στην Αττική ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε πως η ΝΔ δεν θέλει την εξουσία ως «λάφυρο». Αν την έβλεπε έτσι, τότε θα μπορούσε να την επιδιώξει ακόμα και πάνω στα… συντρίμμια που θα άφηνε πίσω της μια πιθανή περιθωριοποίηση της χώρας μετά την «έμπνευση» Παπανδρέου για δημοψήφισμα.

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πει πολλές φορές πως θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα. Και πρώτα – πρώτα, αλλάξαμε... εμάς. Η πολιτική δεν είναι, ούτε ωραία χαμόγελα και όμορφες κουβέντες στις καλές εποχές, ούτε μάταιες υποσχέσεις και λεονταρισμοί στις κακές. Η πολιτική είναι να αναλαμβάνεις τις ευθύνες όταν ζεματάνε και με ειλικρίνεια και σχέδιο να αγωνίζεσαι για να μην γονατίσει ο τόπος και οι πολίτες του.

Εμείς πρώτοι καταγγείλαμε το μνημόνιο και τις καταστροφικές συνέπειές του και εμείς είμαστε αυτοί που πρώτοι είπαμε στην Ευρώπη την ανάγκη αλλαγής του σχεδίου. Αλλά εμείς δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να απομονωθεί η Ελλάδα και να δώσει την αφορμή στο εξωτερικό να πιστέψουν πως για όλη την κρίση που μαστίζει την Ευρώπη, φταίνε οι Έλληνες» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, τονίζοντας πως πλέον έχουν δικαιωθεί σε απόλυτο βαθμό οι θέσεις του Αντώνη Σαμαρά και ότι πλέον η Ευρώπη καταλαβαίνει πως είτε θα αλλάξει τη «συνταγή», είτε θα καταρρεύσει.

Ο Αχαιός βουλευτής, ευχαριστώντας τους παριστάμενους για τη συμμετοχή του και καλώντας τους να δώσουν με δύναμη και πίστη τον αγώνα για την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η πατρίδα, τόνισε: «Το έχω ξαναπεί. Δεν είστε εσείς και οι ψηφοφόροι που εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία στις 6 Μαίου, οι… μνημονιακοί, οι βολεμένοι και οι λιγότερο αγανακτισμένοι. Οι ψηφοφόροι μας είναι κομμάτι του ίδιου λαού που υπέφερε πολλά και άδικα. Και ο λαός μας, τώρα, καταλαβαίνει πολύ περισσότερο πως η ΝΔ δεν εκφράζει την… Μέρκελ, αλλά τον Έλληνα που παρά τα πολλά του βάσανα δεν θέλει να παραδοθεί στην απελπισία ούτε να μετατρέψει σε συντρίμμια τον τόπο του. Θέλει να παλέψει για να αλλάξει την σημερινή κατάσταση και το μέλλον του τόπου του.

Είμαι βέβαιος πως στις 17 Ιουνίου, αυτός ο λαός θα σηκώσει το ανάστημά του και θα κοιτάξει το αύριο. Δεν θα επιστρέψει στο χθες! Θα αλλάξουμε τον τόπο με τα χέρια μας, γιατί μπορούμε και θέλουμε. Έχετε εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά, έχετε εμπιστοσύνη στην μεγάλη λαϊκή παράταξη που πιστεύει στην ελευθερία του πολίτη και στην δημοκρατία. Μην φοβάστε. Πραγματικά γενναίος δεν είναι αυτός που παρατάει την μάχη και αρκείται στην μοίρα του ηττημένου, αλλά αυτός που μένει όρθιος και παλεύει. Και εμείς, στη Νέα Δημοκρατία, παλέψαμε πολλές φορές για να μην ισοπεδωθεί η Ελλάδα που με αγώνες και θυσίες χτίστηκε πάνω στο όραμα του αείμνηστου εθνάρχη μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτή είναι η κληρονομιά μας και η περηφάνια μας. Και αυτή τη κληρονομιά δεν την χαρίζουμε, δεν τη ξεχνάμε. Την χρησιμοποιούμε για δημιουργήσουμε το νέο μας όραμα. Την Ελλάδα των αξιοπρεπών και περήφανων πολιτών, που δεν είναι απλά μέρος της Ευρώπης, αλλά καρδιά της Ευρώπης. Της Ευρώπης των λαών και όχι των αριθμών!».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...