Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Στις 6 Ιουλίου γεννιέται νέος φορέας της κεντροαριστεράς, απέναντι στο ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να ανασυστήσει την κεντροαριστερά επανιδρύοντας το ΠΑΣΟΚ, γίνονται κινήσεις στον ίδιο χώρο από στελέχη και πολίτες που κινούνται δραστήρια. Το όνομα του νέου φορέα είναι έτοιμο, η προσπάθεια συντονίζεται διαδικτυακά και αριθμεί ήδη 2.500 μέλη και ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στις 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Τα Νέα επικεφαλής της νέας κίνησης στον χώρο της κεντροαριστεράς βρίσκεται πολιτικός του ΠΑΣΟΚ που δεν ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Αναφέρεται, με βεβαιότητα, ότι ο φορέας θα κάνει το «γενέθλιο πάρτι» του στις 6 Ιουλίου και ότι το όλο εγχείρημα συντονίζεται ήδη διαδικτυακά με ενεργό συμμετοχή 2.500 πολιτών που έχουν ξεκινήσει διάλογο.

Η νέα πολιτική κίνηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προέκυψε από στελέχη και πολίτες που ανησυχούν για το μέλλον της κεντροαριστεράς μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ. Τα στελέχη αυτά δεν συμφωνούν με τις πρωτοβουλίες του Ευάγγελου Βενιζέλου και πιστεύουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανασυστήσει τον χώρο και να αναζωογονήσει την παράταξη.

Ο επικεφαλής της νέας κίνησης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δηλώνει ότι ο νέος πολιτικός φορέας είναι «μια συνύπαρξη ανθρώπων της κοινής λογικής» που έχουν στόχο τη δημιουργία ενός «νέου Κέντρου». Αναφέρεται, μάλιστα, στην πρωτοφανή ανταπόκριση που έχει η πρωτοβουλία, γεγονός που αποδεικνύει «την αγωνία και τις αναζητήσεις ενός ολόκληρου κόσμου, ο οποίος αισθάνεται ακάλυπτος μετά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...