Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Χατζηδάκης: Οι τζάμπα μαγκιές είναι για εσωτερική κατανάλωση

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του τόνισε ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός και επεσήμανε ότι όλοι πρέπει να λειτουργήσουν σαν να είναι η τελευταία τους θητεία στην κυβέρνηση.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real news ανέφερε ότι «δεν υποσχεθήκαμε κήπους με τριαντάφυλλα. Ξεκαθαρίσαμε ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός. Και ακριβώς επειδή οι δυσκολίες δεν έχουν προηγούμενο, πρέπει όλοι να πολιτευθούμε σαν να είναι η τελευταία θητεία μας στην κυβέρνηση».

Τονίσε επίσης ότι «οι τζάμπα μαγκιές είναι για εσωτερική κατανάλωση», ενώ σε ότι αφορά τη διαπραγμάτευση με την τρόικα σημειώνει ότι «η κυβέρνηση στηρίζεται από τρία κόμματα και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στις συζητήσεις με τους εταίρους μας, λειτουργώντας με πατριωτισμό και αίσθημα ευθύνης», υπογραμμίζοντας: «Να είστε σίγουροι: αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους, τόσο για μας, όσο και κυρίως για τη χώρα».

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι για να προχωρήσουν οι επενδύσεις χρειάζονται πολιτική σταθερότητα για ανάκτηση της εμπιστοσύνης, αντιμετώπιση των προβλημάτων ρευστότητας και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...