Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Παναγιωτόπουλος: Εξοικονόμηση πόρων χωρίς να επηρεαστεί το αξιόμαχο των Ε.Δ

«Πρώτιστο μέλημα μας είναι η εξοικονόμηση πόρων να μην βλάψει στο ελάχιστο το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων», υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατά την εισήγησή του σε σύσκεψη για θέματα προϋπολογισμού του υπουργείου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

«Σκοπός μας είναι να ενισχυθεί η αποτρεπτική δύναμη και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων όπως, επίσης, το ηθικό και το φρόνημα των στελεχών», υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, σημειώνοντας πως όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται αιματηρές θυσίες, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός, ωστόσο διαπίστωσε ότι αυτό δεν συνδέεται με την αφοσίωση τους στο καθήκον.

Από την πλευρά του, ο κ. Σταϊκούρας, αφού επισήμανε ότι υπάρχουν προβλήματα στους τομείς των εσόδων και των δαπανών που επιδεινώνουν την κατάσταση λόγω και της ύφεσης, ξεκαθάρισε ότι η βούληση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε μία ορθολογικότερη κατανομή των πόρων χωρίς να επηρεαστεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...