Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Βουδούρης: Η επιστολή Σαμαρά στην ΕΕ δεν εκφράζει την εντολή των εκλογέων

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο περιεχόμενο της επιστολής του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στους Ευρωπαίους Εταίρους, εμφανίστηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Οδυσσέας Βουδούρης.

Με δήλωσή του, ο κ. Βουδούρης υποστήριξε ότι «η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και πως όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε, επίσης, «ιδιαίτερα ανησυχητικό» το γεγονός ότι απουσιάζει, όπως είπε, από την επιστολή η λέξη-κλειδί «επαναδιαπραγμάτευση, όπως, δυστυχώς, απουσίαζε και από την πρώτη δήλωση του κ. Σαμαρά το βράδυ των δεύτερων εκλογών».

«Η προτροπή ότι βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του προγράμματος», αποτελεί σαφή και πλήρη υποβάθμιση των καταστροφικών επιπτώσεων του δεύτερου Μνημονίου», συμπλήρωσε ο κ. Βουδούρης.

«Είναι κοινή παραδοχή πλέον και κυρίως λαϊκή καθολική απαίτηση να αλλάξει η λογική της απορρύθμισης του ιδιωτικού τομέα εργασίας και της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους, ακόμη και εκεί που δεν ωφελεί τη δημοσιονομική προσαρμογή» κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, πηγές της ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση έκαναν λόγο για προσωπικές απόψεις του κ. Βουδούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...