Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μπίστης και Λυκούδης ορίστηκαν υπεύθυνοι για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ

Οι πολιτικές εξελίξεις όπως θα καθορισθούν και από το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ, αλλά και οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη διεύρυνση της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης καταρτίστηκε ο προγραμματισμός του κόμματος με στόχο στις συνελεύσεις των Τοπικών Οργανώσεων της ΔΗΜΑΡ να δοθεί βάρος στην εξωστρεφή δράση τους, με εκδηλώσεις και ανοιχτές διαδικασίες ενώ ορίστηκαν, υπεύθυνος Προγράμματος ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και Πολιτικού Σχεδιασμού ο Σάκης Παπαθανασίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συζήτησε τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για το άνοιγμα του κόμματος στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της οικολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκε ο Νίκος Μπίστης επικεφαλής της επιτροπής για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ. Την πολιτική ευθύνη από πλευράς Ε.Ε. για το θέμα της διεύρυνσης έχει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής Επικρατείας Σπύρος Λυκούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...