Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Μιχελογιαννάκκης: "Λάθος δρόμο πήραμε"...

«Κατανοώ τους τρείς άξιους συντρόφους μου κ. Μπίστη, κ. Μαργαρίτη και κ. Παπαδόπουλο όντας μη βουλευτές, να μην γνωρίζουν το άρθρο 60 παράγραφος 1 του συντάγματος που λέει ότι, «οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση».

Αυτά αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Ι. Μιχελογιαννάκκης και επισημαίνει:

"Συμφωνώ απόλυτα με το σύντροφο κ. Μαργαρίτη ότι χρειάζεται σκληρή διαπραγμάτευση μεταξύ τρόικας και κυβέρνησης. Συμφωνώ με τον σύντροφο κ. Παπαδόπουλο που λέει ότι, αν κοινωνία σταθεί απέναντι στα μέτρα θα «πέσει» η κυβέρνηση. Διαφωνώ και με τους τρείς, στο ότι έχω ξεπεράσει τα όρια, ότι αμφισβητώ τον πρόεδρο Κουβέλη, καθώς και στον εκβιασμό τους για παραπομπή στα όργανα.

Πρέπει να γνωρίζουν και οι τρείς ότι, κομματική πειθαρχία δεν υπάρχει στο καταστατικό της κοινοβουλευτικής ομάδας και διαγραφή δεν υπάρχει στο καταστατικό του κόμματος.

Τα μηνύματα της κοινωνίας, οι σημερινές δημοσκοπήσεις Rass 5,2 % και metron analysis 4,8%, παρά την ηθική στάση του κ. Κουβέλη και τις προτάσεις του ρήτρα ισοδυνάμων – ισοδύναμα, αποδεικνύει το λάθος δρόμο που πήραμε .

Η ύπαρξη ρεύματος με διαφορετική προσέγγιση και οι διεργασίες υπό το φώς του ηλίου, για διεκδίκηση άλλης άποψης, είναι δικαίωμα κάθε αριστερού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...