Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Tσίπρας: «Εμείς δεν λειτουργούμε με όρους υποκόσμου»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Aλέξης Τσίπρας κατά των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, λέγοντας «δεν θα επιτρέψουμε η πολιτική ζωή να λειτουργήσει με τους δικούς τους όρους, δηλαδή με όρους υποκόσμου».

Ο κ.Τσίπρας κάλεσε τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙZA να πιστέψουν ότι μπορούν να κερδίσουν τη μάχη και να σωθεί η χώρα από την οριστική καταστροφή του Μνημονίου.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να φοβηθεί την επίθεση λάσπης: «δεν θα επιτρέψουμε η πολιτική ζωή να λειτουργήσει με τους δικούς τους όρους, δηλαδή με όρους υποκόσμου» είπε χαρακτηριστικά.

«Η αμείωτη αγωνιστική παρουσία του λαού μας δεν ήταν ποτέ μάταιη. Έχει φέρει καρπούς. Ανέτρεψε τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου. Τώρα μπορούμε ακόμα περισσότερα. Απέναντι σε μια ασταθή τρικομματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Που κλυδωνίζεται σε κάθε ονομαστική ψηφοφορία. Όπως προχθές. Με τις 151 ψήφους για τα λιμάνια. Όπως όταν αναγκάστηκε να αποσύρει τον κατάπτυστο εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη SIEMENS. Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τη καταστροφή. Και θα το κάνουμε.»

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...