Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΝΔ: Ο τυχοδιωκτισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο θέμα της Κύπρου, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου για «τυχοδιωκτισμό».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάει, ότι αυτά που σήμερα καταγγέλλει ως καταστροφή της Κύπρου – τη φορολόγηση καταθέσεων – τα δικά του στελέχη τα πρότειναν με φανατισμό να συμβούν στην Ελλάδα!

Και μάλιστα για όσους έχουν «εισόδημα ή καταθέσεις άνω των 20 χιλιάδων ευρώ»! Αυτά έλεγε πριν λίγους μήνες…

Το ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θυμούνται όλοι οι Έλληνες…

Αυτό ακριβώς αποφύγαμε να συμβεί στην Ελλάδα μετά τις εκλογές! Και τώρα που συνέβη στην Κύπρο ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι διαμαρτύρεται…

Ζητάει ακόμα να συνεδριάσει εκτάκτως η Ελληνική Βουλή για την Κυπριακή κρίση, πριν ακόμα αποφασίσει η Βουλή της Κύπρου!

Να συνεδριάσει η Ελληνική Βουλή για να αποφασίσει τι ακριβώς; Να παρέμβει στα εσωτερικά της Κύπρου; Ή να αποσταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, όταν όλες οι χώρες ανησυχούν για τις επιπτώσεις της κρίσης;

Ο τυχοδιωκτισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια: Κάνει ο,τιδήποτε προκειμένου να εκμεταλλευτεί ο,τιδήποτε: Αφού εξάντλησε την δημαγωγία του πάνω στην κρίση της Ελλάδας, τώρα κερδοσκοπεί πάνω στη δοκιμασία και της Κύπρου!

Και δεν μας λέει καν τι προτείνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού τώρα καταγγέλλει όσα πριν υποστήριζε! Αυτή πλέον είναι η μόνη χρησιμότητά του: Να μας δείχνει πόσο καταστροφική είναι η πολιτική του ανευθυνότητα…», αναφέρει χαρακτηριστικά η Συγγρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...