Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Παπούλιας: Ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση

Σε οικονομικό επίπεδο ζούμε σε μια εμπόλεμη κατάσταση δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τη νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλος.

«Βλέπετε τι γίνεται στην Κύπρο. Σαν να μην έφταναν τα δικά μας, ήρθαν και γι' αυτούς. Αναλαμβάνεται τα καθήκοντά σας σε μια δύσκολη περίοδο συγκρούσεων και οικονομικού πολέμου», δήλωσε απευθυνόμενος στη νέα ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

«Oι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Έθνους, καθώς χωρίς ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις σε περίοδο κρίσης, αποδυναμώνεσαι και σε διπλωματική ισχύ», τόνισε μεταξύ άλλων και δήλωσε σίγουρος πως η νέα ηγεσία θα επιτελέσει το καθήκον της με πατριωτισμό, δίνοντας το παράδειγμα προς όλους.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, αφού παρουσίασε τους νέους αντιστρατήγους, αντιπτεράρχους και αντιναυάρχους στον Πρόεδρο, σημείωσε ότι «είναι άξιοι, όπως και οι προηγούμενοι» και πώς θα επιτελέσουν το καθήκον τους στο ακέραιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...