Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Τσίπρας και Βενιζέλος «ακονίζουν μαχαίρια» στη σκιά της κυπριακής κρίσης


Αντιμέτωποι αναμένεται να βρεθούν ξανά Ευάγγελος Βενιζέλος και Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη συνεργασία του τελευταίου με τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή. Παλιά, η αντιπαράθεση στην Ελλάδα ήταν για χρόνια ανάμεσα στη δεξιά και το ΠΑΣΟΚ. Τώρα όμως λόγω των εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη, η αντιπαράθεση ξεδιπλώνεται ανάμεσα και στα κόμματα που υποτίθεται έχουν κοινή ιδεολογική αφετηρία την αριστερά.

Στην Ιπποκράτους εκτιμούν πως ο κ. Τσίπρας έκανε μεγάλο πολιτικό λάθος να ταυτιστεί αυτή την ώρα με τον κ. Καμμένο τον οποίο κατατάσσουν στα άκρα του πολιτικού τόξου, και για αυτό εκτιμούν θα έχει ως αποτέλεσμα τον άκρατο λαϊκισμό.

Η αντιπαράθεση έχει ως στόχο, το ΠΑΣΟΚ εκτός από τη Χρυσή Αυγή να βρει αντίπαλο, έτσι ώστε μέσα από την κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανέβει πολιτικά και να δυναμώσει δημοσκοπικά, αφού εκτιμά ότι η πολιτική πάνω στην οποία επένδυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με απεσταλμένους του κορυφαία στελέχη στην Κύπρο δεν του βγήκε. Και δεν του βγήκε όπως θα ήθελε, αναφέρουν, λόγω των εξελίξεων στο νησί και το καταστροφικό «όχι» της πολιτικής ηγεσίας το προηγούμενο διάστημα.

Η κόντρα θα είναι σκληρή ανάμεσα σε Βενιζέλο και Τσίπρα, καθώς και στην Κουμουνδούρου ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση στο ΠΑΣΟΚ βάζοντας στο στόχαστρό τους τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...