Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΟΚ: «Επικίνδυνα άγνοια Τσίπρα για το πώς λειτουργεί το Ευρωσύστημα»


Επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα για άμεση παροχή ρευστότητας προς την Κύπρο για την αποφυγή χρεοκοπίας.

«Η δήλωση του κ. Τσίπρα για δήθεν δυνατότητα παροχής ρευστότητας από την Τράπεζα της Ελλαδος (ELA) στις κυπριακές τράπεζες, αν δεν είναι απόπειρα συνειδητής παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης και κακόγουστο παιχνίδι με την αγωνία του κυπριακού λαού, δείχνει απόλυτη και επικίνδυνη άγνοια του πώς λειτουργεί το Ευρωσύστημα».

Αυτό αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του σχετικά με τη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «μνημειώδεις ανευθυνότητες» που «δεν βοηθούν την Κύπρο και βασίζονται στην καταπληκτική σκέψη ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει τμήμα της κυπριακής κρίσης, ώστε να μη μπορεί να στηρίξει ούτε την Κύπρο, ούτε τον εαυτό της».

«Δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας ότι τέτοιες ιδέες πρέπει να τις μοιράζεται εμπιστευτικά μόνο με τον κ. Καμμένο;», καταλήγει το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ.Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...