Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Λαφαζάνης: Η Κατσέλη δεν χωράει στον ΣΥΡΙΖΑ


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκλεισε για άλλη μια φορά την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ σε στελέχη προερχόμενα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως για παράδειγμα τη Λούκα Κατσέλη, με την οποία “φλερτάρει” το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος, και ουσιαστικός ηγέτης της εσωκομματικής αντιπολίτευσης της Κουμουνδούρου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για αν έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ πρόσωπα όπως η Λούκα Κατσέλη, επισημαίνει με νόημα:

“Από όσο ξέρω, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει καμία πρόταση να ενταχθεί στις γραμμές του η Λούκα Κατσέλη, αλλά νομίζω ότι ούτε και η ίδια ενδιαφέρεται για την ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από εκεί και πέρα, είναι απολύτως σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μόνο μια συνεπή, αντιμνημονιακή, προοδευτική κατεύθυνση, αλλά είναι και ένα κόμμα που αμφισβητεί τον νεοφιλελευθερισμό, και σε τελευταία ανάλυση τον ίδιο τον καπιταλισμό, σε όφελος μιας νέας σοσιαλιστικής προοπτικής.

Και αυτή η ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν υπόκειται σε οποιεσδήποτε ισορροπίες”, καταλήγει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...