Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Νέο κόμμα από τον Χρήστο Ζώη

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην εκπρόσωπος τύπου των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Χρήστος Ζώης. Το κόμμα θα λέγεται Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση (Νέα Με.Ρ.Α), και έμβλημά του θα έχει πέντε δεξιόστροφες καμπυλωτές ακτίνες ασύμμετρες ενός νοητού ήλιου. 

Μέχρι το συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουνίου, το κόμμα θα διοικείται από 21μελή Πολιτική Γραμματεία. Πρόεδρος του κόμματος αποφασίστηκε να είναι μέχρι το συνέδριο ο Χρήστος Ζώης και Γενικός Γραμματέας ο Μιχάλης Γιαννάκης.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας είναι τα εξής: Θανάσης Αργυρός, Γεώργιος Βάμβουκας, Μιχάλης Γαυγιωτάκης, Σταμάτης Γκάβαλης, Νίκος Δρίτσας, Θύμιος Δρόσος, Αικατερίνη Ζαγγανά, Γιάννης Κουράκος, Χρήστος Λύτρας, Γιάννης Μανώλης, Γεώργιος Νούλας, Ελένη Πανταζή, Στέλιος Πολίτης, Νίκος Πρωτέκδικος, Γεώργιος Ρωμανιάς, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκος Σταυρογιάννης, Φώτης Τσιπέλης και Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου ενώ βασικοί άξονες όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο θα είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη αλλά όχι με κάθε κόστος, η πλήρης αναμόρφωση του δικαιακού συστήματος και η απόρριψη οποιασδήποτε διαδικασίας ευρωπαϊκής ενοποίησης που τείνει να λάβει χαρακτηριστικά ευρωπαϊκής ολοκληρωτικής ηγεμονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...