Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητα μνημονιακός ο Σαμαράς

«Ο αμετανόητα μνημονιακός κ. Σαμαράς προσπαθεί για τα μάτια του κόσμου να μας πλασάρει το πτώμα του μνημονίου για εθνική ευλογία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον «Τύπο της Κυριακής».

«Δεν γνωρίζουμε από που ακριβώς αντλεί αυτή του την αισιοδοξία περί ανάκαμψης και big bang δημιουργίας ο πρωθυπουργός. Από τους εκατομμύρια ανέργους, τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά; Ή μήπως από τις προβλέψεις για χειροτέρευση της κατάστασης μέσα στο 2013;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει, πάντως, πως ο Πρωθυπουργός δίνει ρεσιτάλ ειλικρίνειας παραδεχόμενος ότι τόλμησε «μέσα σε ελάχιστο διάστημα μεταρρυθμίσεις που δεν έχουν τολμήσει ποτέ στην Ελλάδα μονοκομματικές κυβερνήσεις πανίσχυρες».

Όντως, αυτά που έχει υλοποιήσει και θέλει να υλοποιήσει στο μέλλον η κυβέρνηση δεν τα έχει διανοηθεί ούτε ο πιο διεστραμμένος νεοφιλελεύθερος εγκέφαλος, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το να αποκαλείς, όμως, “μεταρρύθμιση” τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών, το ξεπούλημα, τη διάλυση των σχολείων και των νοσοκομείων και να κατηγορείς παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ότι δεν στηρίζει το σχέδιο διάλυσης της χώρας, ξεπερνά κάθε όριο. Ακόμα και για τον πάλαι ποτέ αντιμνημονιακό κ. Σαμαρά», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...