Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Λοβέρδος: Δεν ετέθη θέμα συμμετοχής μου στην κυβέρνηση

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι δεν ετέθη ποτέ θέμα συμμετοχής του στην  κυβέρνηση, ενώ μίλησε και για τους λόγους αποχώρησής του από το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν ετέθη, ούτε θα τεθεί θέμα συμμετοχής μου στο νέο κυβερνητικό σχήμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Κίνησης για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στην ΕΡΤ τόνισε πως εάν αύριο το πρωί εισαχθεί στη Βουλή νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της, θα το ψήφιζε.

Σχολιάζοντας στο αν θα επέστρεφε στο ΠΑΣΟΚ είπε «αν ήταν να γύριζα, γιατί να έφευγα», σημειώνοντας πως ένας από τους λόγους που έφυγε ήταν γιατί υποστήριζε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εχει φιλική συμμετοχή στην κυβέρνηση. «Αυτό οδήγησε σε αδιέξοδα με το αντιρατσιστικό κ την ΕΡΤ τα πιο πρόσφατα», τόνισε.

Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι η χώρα χρειάζεται μέτρα άμεσης δράσης, ενώ αναφερόμενος στη συνεργασία των δύο κομμάτων, είπε ότι δεν μπορεί να γίνεται βάσει γενικόλογων πραγμάτων, αλλά θέλει συγκεκριμένα μέτρα και τόνισε ότι «αν η κυβέρνηση έχει ημερήσια διάταξη θα προχωρήσει».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...