Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Προανακριτική: Υπόμνημα εννέα σελίδων έστειλε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Με υπόμνημα εννέα σελίδων και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία επέλεξε να καταθέσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Νωρίτερα οι δικηγόροι του πρώην υπουργού ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη για την πρόθεσή του να μην προσέλθει να απολογηθεί.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου αναμένεται να προσέλθει στη Βουλή για να μιλήσει, στην τελική συνεδρίαση της Ολομέλειας, όπου θα αποφασιστεί το αν θα παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο.

Τις επόμενες μέρες η Προανακριτική Επιτροπή θα παραδώσει το πόρισμά της για την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία των μελών της εκτιμά ότι με την κατάθεση του κ. Παπακωνσταντίνου έχει συμπληρωθεί ο κύκλος κατάθεσης των μαρτύρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να καταθέσει εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς θεωρεί ότι, από την πραγματογνωμοσύνη της Ειδικής υπηρεσίας της ΕΛΑΣ στο επίμαχο usb με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που δεν έχουν διερευνηθεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...