Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αβραμόπουλος: «Η νέα Ελλάδα, κοιτάει μπροστά με αισιοδοξία για το μέλλον»

«Η Ελλάδα, η νέα Ελλάδα, κοιτάει μπροστά με αισισοδοξία για το μέλλον» τόνισε στην ομιλία του, στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ανέφερε ότι σε αυτό το νέο κάλεσμα, που απηύθυνε την Παρασκευή στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς, «θα είμαστε όλοι ενωμένοι, στρατιώτες στην πρώτη γραμμή».

Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι μέσα σε έναν χρόνο η κυβέρνηση κατάφερε να ανατάξει το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία της χώρας και σήμερα «δίνουμε σκληρό αγώνα για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση» με σκληρή δουλειά, σχέδιο και αφοσιώση.

«Πλησιάζει η ώρα που θα δώσουμε τέλος στα μνημόνια» συνέχισε και επισήμανε ότι αυτή η εθνική προσπάθεια πρέπει να συνοδευτεί από μια βαθιά τομή, μια μεγάλη συνταγματική αλλαγή.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι η Ελλάδα πάσχει στο κράτος.

«Η Ελλάδα θα ξαναγίνει κράτος, γιατί εδώ και λίγα χρόνια κυριαρχεί η εντύπωση σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα δεν έχει κράτος» πρόσθεσε.

Επίσης, έκανε αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, σημειώνοντας ότι στο γραφείο του υπουργού Εξωτερικών έλειπε ανάμεσα στις μεγάλες προσωπικότητες μία μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...