Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Παταγώδης η αποτυχία του πρωθυπουργού του μαύρου – Οι μέρες τους είναι μετρημένες

Σε σκληρό τόνο ήρθε η απάντηση της Κουμουδούρου στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για αμηχανία και προσπάθεια να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία πολιτικής.

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να πουλήσει εκ νέου ένα success story και ότι το παίζει εθνικός σωτήρας τη στιγμή που ετοιμάζεται να περάσει νέα μέτρα.

Από την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ξέφυγε ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπαθεί να μείνει, χέρι χέρι με τον κ. Σαμαρά, στη σάπια καρέκλα της εξουσίας.

Αναλυτικά:
«Είναι εμφανής η αμηχανία του Πρωθυπουργού του μαύρου, να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του και να πουλήσει εκ νέου ένα success story. Δεν πείθει κανέναν ωστόσο, όσο και αν τα μέσα της διαπλοκής στηρίζουν αυτή την απέλπιδα προσπάθεια.

Αυτό που είναι προκλητικό όμως, είναι ότι την ίδια ώρα που στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για νέα μέτρα που θα δώσουν το τελειωτικό πλήγμα στην κοινωνία και στην οικονομία, οι κυβερνητικοί εταίροι το παίζουν εθνικοί σωτήρες. Η δε αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις ευθύνες του παρελθόντος είναι ανέξοδη, καθώς τα δύο αυτά κόμματα αποτελούν το οργανικό κομμάτι του συστήματος της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα.

Ο κ. Σαμαράς, χέρι-χέρι με τον κ. Βενιζέλο, δεν θα μπορούν να στριμώχνονται για καιρό στη σάπια καρέκλα της εξουσίας που τους ενώνει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...