Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Κεδίκογλου για Βορίδη: Υπάρχουν επιμέρους αντιθέσεις αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα

Προτεραιότητά μας να επιτύχουμε σε αυτόν τον εθνικό αγώνα, σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, στη σημασία που έχει για την Ελλάδα η συμφωνία με τον αγωγό ΤΑΡ, αλλά και στις δηλώσεις Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου που προκάλεσαν την πρώτη ενδοκυβερνητική διαμάχη, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Τύπου και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι «είμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής. Εχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι θετικές ενδείξεις και πλέον μπορούμε να μιλάμε για αποδείξεις ότι η Ελλάδα πάει καλά», πρόσθεσε ωστόσο ότι «τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει ,αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε».

Αναφερόμενος στην επιτυχή έκβαση της επένδυσης με τον αγωγό ΤΑΡ, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε: «Και ο αγωγός και οι άλλες ευρύτερες εξελίξεις στον επενδυτικό τομέα μας δίνουν την πεποίθηση ότι προχωράμε σωστά. Και εδώ στο συνέδριο της ΝΔ, το κάλεσμα του προέδρου για όλους όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα της Ευρώπης ,την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας ,σε μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδιά μας, όλοι καλούνται να συστρατευθούν σε αυτή την εθνική πραγματικά προσπάθεια».

Κληθείς να σχολιάσει τέλος το θέμα που έχει προκύψει με το ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Υπάρχουν επιμέρους αντιθέσεις ίσως σε ορισμένα ζητήματα, αλλά όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην άμεση, την απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχουμε σε αυτόν τον εθνικό αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...