Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Νικολόπουλος: «Με παλαιά υλικά δεν χτίζεται το νέο»

«Με παλαιά υλικά δεν μπορείς να περιμένεις να χτιστεί το νέο» σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε:

«Η Ελλάδα και ο λαός της δεν  έχουν να περιμένουν τίποτα καλύτερο από τη νέα κυβέρνηση. Κατ’ αρχήν, γιατί κατά 90% αποτελείται από  πρόσωπα που έχουν ήδη δοκιμαστεί και αποτύχει. Πρόσωπα που ευθύνονται για την σημερινή κατάντια του τόπου, που… δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το μνημόνιο αλλά το υπέγραψαν, που έθεσαν εκατοντάδες κόκκινες γραμμές και τις αναίρεσαν όλες, πρόσωπα που έλαβαν ακραία μέτρα οικονομικής αφαίμαξης του λαού γιατί δεν μπορούσαν να προχωρήσουν άλλου είδους διαρθρωτικές αλλαγές. Με αυτά τα πρόσωπα, καμία ελπίδα δεν υπάρχει και με παλαιά υλικά δεν μπορείς ποτέ να χτίσει το νέο.

Πέρα από τα πρόσωπα όμως, ο  λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης. Η ίδια, υποταγμένη στην τροϊκα, αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχιστεί. Κατά συνέπεια, θα συνεχιστεί και ο κατήφορος της χώρας. Μόνη διέξοδος εξακολουθεί να είναι η δομική αλλαγή πολιτικής στον τόπο. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν κινήσεις εντυπώσεων που δεν προσφέρουν τίποτα στον λαό και γι’ αυτό δεν τον ενδιαφέρουν…» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...