Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

O Τέρενς Κουίκ για τη νέα οργανωτική δομή του κινήματος και τις κοινοβουλευτικές του ευθύνες


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία 19 Εκλογικές Περιφέρειες της χώρας, έκανε την εξής δήλωση - διευκρίνιση...

«Η χθεσινή (26/6/2013) απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν εξαιρετικά σημαντική για την καλύτερη οργανωτική ανάπτυξη του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα.

Όπως ανακοινώθηκε, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο στο Βόρειο και το Νότιο Αιγαίο, αξιόμαχα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αναλαμβάνουν το συντονιστικό - εποπτικό ρόλο σε οργανωτικά ζητήματα σε όλα τα περιφερειακά γεωγραφικά διαμερίσματα. Είναι μία οργανωτική εξέλιξη την οποία τόσο ανάγκη είχαν οι τοπικές Συντονιστικές Επιτροπές ως σημείο αναφοράς τους με τον κεντρικό πυρήνα του Κινήματος και πρωτίστως με το νέο Γενικό Γραμματέα μας Σπύρο Γαληνό.

Επειδή, όμως, οι μη γνωρίζοντες επαρκώς την οργανωτική δομή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ενδέχεται να παρερμηνεύσουν τις δράσεις που έχει αναλάβει ο καθένας από εμάς, διευκρινίζω ότι η επιβεβλημένη νέα οργανωτική δομή, σε καμία περίπτωση δεν παρεμβαίνει ή δεν αναστέλλει το ρόλο που έχουμε εμείς οι Βουλευτές έναντι των Εκλογικών Περιφερειών που έχουμε «υιοθετήσει».

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι θα συνεχίσω να εποπτεύω τις 19 Περιφέρειες που έχω αναλάβει και μάλιστα απαλλαγμένος από το βάρος του να πρέπει να εμπλέκομαι σε ζητήματα Οργανωτικού, που πλέον έχουν αναλάβει άλλοι εκ μέρους του Κινήματος.

Και μάλιστα χαίρομαι ιδιαίτερα που με βάση τη χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, τα νησιά του Βόρειου και του Νότιου Αιγαίου, μια πολυδαίδαλη εκλογική περιφέρεια, τα ανέλαβε προσωπικά ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος.

Μετά την επίλυση αυτού του σημαντικού προβλήματος, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες και οφείλουν όλοι οι Πολιτευτές και τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών, στις περιοχές που εποπτεύω, να αυξήσουν τη συνεργασία τους μαζί μου για θέματα κοινοβουλευτικού ελέγχου (Ερωτήσεις, Επερωτήσεις) όπως και για δημόσιες παρεμβάσεις μου, προκειμένου για λογαριασμό τους να αναδεικνύονται με σκοπό την επιζήτηση λύσεων, όλα τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, καθημερινά ή διαχρονικά που απασχολούν τον τόπο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...