Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πόλεμος Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται κατάργηση των πυρκαγιών – Κουμουνδούρου: Αντί για την αποτροπή πυρκαγιών συζητάμε για νομιμοποίηση αυθαιρέτων 


Πόλεμος ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα πύρινα μέτωπα σε Ρόδο, Κρήτη και Σέριφο.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για απουσία σχέδιου πρόληψης, μηχανισμού αντιμετώπισης και πολιτικών αποκατάστασης. «Η καταστροφή σε ετήσιο σίριαλ! Αντί πολιτικών αποτροπής και αποκατάστασης, στη Βουλή συζητιέται άρον - άρον η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Η φωτιά δεν αντιμετωπίζεται με κατάρες και παλικαριές. Αντιμετωπίζεται με πολιτικές πρόνοιας, που πρέπει να προηγούνται από τις πολιτικές ικανοποίησης των απαιτήσεων των δανειστών. Δυστυχώς αυτή η Κυβέρνηση προτάσσει το συμφέρον των δανειστών από την χρηματοδότηση πολιτικών πρόληψης, αντιμετώπισης, αποκατάστασης» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η απάντηση του Νίκου Δένδια ήρθε λίγες ώρες αργότερα: «O ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόσληψη των πάντων υπόσχεται τώρα ότι θα καταργήσει τις πυρκαγιές! Δυστυχώς, κάθε ανακοίνωση του συγκεκριμένου κόμματος διευρύνει τα όρια της γραφικότητας.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...