Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ρένα Δούρου: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει ως καρικατούρα, το κοινοβουλευτικό έργο της αντιπολίτευσης»

Στο νέο κύμα της διαθεσιμότητας αναφέρθηκε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει ως καρικατούρα, το κοινοβουλευτικό έργο της αντιπολίτευσης», σχολίασε μεταξύ άλλων η κ. Δούρου, μιλώντας στον Real FM και συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, πρόταση νόμου, με την οποία δεσμευόμαστε να ακυρώσουμε όλες αυτές τις αλλαγές στο δημόσιο. Δεσμευόμαστε για την δυνατότητα επανασύστασης όλων των φορέων που καταργήθηκαν».

«Σε καιρούς ύφεσης, όταν απολύεις κάποιον από τον Δημόσιο Τομέα, επιβαρύνεις και τον ιδιωτικό», υποστήριξε η κ. Δούρου και πρόσθεσε: «Είναι αλητεία οι άνθρωποι οι οποίοι εδώ και 39 χρόνια έκαναν το δημόσιο σαν τα μούτρα τους, να μας εξηγούν ότι όσοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην εξαθλίωση, να μας λένε τώρα ότι όλο αυτό γίνεται στο όνομα των τυφλών που πήραν επίδομα εξαιτίας των ιδίων».

«Εμείς καταθέσαμε πρόταση νόμου. Δεν παίζουμε. Οδηγεί στο να δημιουργηθεί ένα δημόσιο, όπου ναι, θα γίνουν και προσλήψεις στο δημόσιο», σχολίασε η κυρία Δούρου, σχετικά με το αν θα επαναπροσλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, τους δημόσιους υπαλλήλους που θα πληγούν από την κινητικότητα και την διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...